המלצה: סדנת "הכל על בשר" עם עמיר אילן

בזכות מתנת חתונה מחברים טובים השתתפנו אתמול בסדנת "הכל על בשר" עם עמיר אילן ממסעדת ההדסון בראסרי.

 

אחרי הקדמה קצרה למדנו על ההבדלים בין נתחי הבשר שונים, מיקום הנתחים בפרה, מיהו קצב טוב ומה מבקשים מהקצב, מהו יישון בשר וכיצד צולים אותו.

טעמנו קרפצ'יו מעולה, המבורגר נפלא ועשינו טעימה השוואתית בין נתחי בשר קדמיים ואחוריים (מסקנות ביניים על פי טעמי האישי בלבד: בלי עצם – האנטריקוט מנצח, עם עצם – הפורטרהאוס לוקח בגדול). גם השתתפו: שיפודי סאטה עוף תאילנדי וסלט קולסלאו ויאטנמי. הבחור לצידי הודה שהגראטן בטטה היה טוב יותר מהגראטן שאני מכינה, ולכבוד הניסיונות בבית קנינו בדרך החוצה צנצנת פלפל צ'יפוטלה.

 

ממליצה בחום.

פוסט זה פורסם בקטגוריה בקר, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s