ארוחה מהירה של זוקיני וטונה

מכל המקומות, מצאתי השבוע קישואי זוקיני מצוינים וזולים ב"רמי לוי". קניתי כמה כדי להניח על פיצה של מוצרלה וגבינת עיזים, אבל גבינת העיזים בסניף הזה היתה ממש יקרה. לכן, כדי להספיק לאכול ארוחת ערב לפני שאצא שוב מהבית, ותוך שימוש בטכניקה עליה קראתי די מזמן, אילתרתי פסטה-טונה מהירה מזוקיני.  הטריק הוא פריסת הזוקיני לרצועות ארוכות ושטוחות באמצעות מנדולינה או קולפן ירקות. מאחר והבנתי מנה לעצמי בלבד השתמשתי בקולפן ופרסתי את הזוקיני ישירות למחבת. תוספות כמו שום ופטרוזיליה יכולות להוסיף, אבל אני מציעה לוותר על המתכון אם יש לכם רק קישואים רגילים, מכיוון שהם מכילים יותר מדי מים ויהפכו לסמרטוטיים מהר מאוד.

 

פסטה-זוקיני עם טונה – מנה אחת

שמן זית

2 קישואי זוקיני

1 קופסת טונה מסוננת

מלח ופלפל

ההכנה:

  1. מחממים את השמן במחבת, ובינתיים פורסים את הזוקיני לאורכם באמצעות קולפן ירקות או מנדולינה.
  2. מטגנים את רצועות הזוקיני עד שהם מתרככים אבל לא רכים מדי, מתבלים.
  3. מוסיפים את קופסת הטונה ואוכלים בתיאבון.
פוסט זה פורסם בקטגוריה דגים, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s