תערובת תה הבית

P1090943

 החורף הירושלמי קורא לקנקן תה שישב על הכיריים ויחכה שמישהו ישתה ממנו בלגימות ארוכות. תערובת תה הבית שלנו, דומה מאוד לצ'אי ותוספת של דבש ומעט חלב ממש מקרבת אותה לטעם של המשקה ההודי.

תערובת הבית

תערובת הבית מכילה מקל קינמון, כמה מסמרי ציפורן, תרמילי הל שאנו פותחים כדי לחשוף את הגרגרים הקטנים בפנים, ככפית פרחי לוונדר וכמה פרוסות של ג'ינג'ר טרי שעושה את כל ההבדל. מניחים את כל המרכיבים בקנקן ומוזגים עליו מים חמים, או עדיף – מבשלים בקומקום או פינג'אן על הכיריים עד לרתיחה וכמה דקות אחר כך. התערובת נשמרת טוב גם למחרת, ואם תשאירו את כל המרכיבים בקנקן ותוסיפו מעט מים, תמצית התה מאתמול תהיה חזקה אף יותר.

 

פוסט זה פורסם בקטגוריה מתוק, צמחוני, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s