ברוסקטת צ'דר, תפוח וחרדל

היתה לי הברקה טעימה להפליא לארוחת צהריים בשבוע שעבר, ברוסקטת צד'ר, חרדל אנגלי חריף ופרוסות תפוח דקיקות ומתקתקות. שתי דקות הכנה וכמה דקות מתחת לגריל בתנור והיתה לי ארוחת צהריים קלילה לתפארת עם סלט עלים קטן.

P3040674

אפשר גם בטוסטר משולשים…

ברוסקטת צ'דר, תפוח וחרדל
המרכיבים:
3 פרוסות לחם שאור טעים
3-5 פרוסות גבינת צ'דר
3 כפות חרדל אנגלי
פרוסות דקיקות מחצי תפוח

ההכנה:
1. מפעילים את התנור על מצב גריל (חום עליון)
2. מורחים את פרוסות הלחם בחרדל, עורמים את התפוחים והגבינה.
3. מכניסים לתנור לכחמש דקות, או עד ששחום ומבעבע.

פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל לעבודה, לחם, צמחוני, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s