נאגטס ברוטב ברבקיו

mishmish 129-1//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

לפעמים הצורך לג'אנק פוד מטוגן מהסוג הנחות ביותר גובר על כל הכוונות הטובות להכין עוד סלט. בשביל אותם ימים הנאגטס האלה פריכים ומתפצפצים בפה, מעושנים, חריפים ומתוקים מספיק כדי לענות על הקרייבינג.

mishmish 146-1//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

mishmish 161-1//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

נאגטס ברוטב ברבקיו

מרכיבים:

1 חזה עוף (פרפר) חתוך לחתיכות של 2X3 ס"מ

2 כוסות פצפוצי אורז לא ממותקים

1 כוס פנקו

1 ביצה

שמן לטיגון רדוד

½ כוס רוטב ברבקיו מעושן

2 כפות דבש

¼ כוס צ'ילי מתוק (או חריף לפי הטעם)

ההכנה:

  1. מכינים את הנאגטס כמו שניצל: מערבבים את פצפוצי האורז והפנקו ומחממים את השמן לטיגון. טובלים את פיסות העוף בביצה, לאחר מכן בתערובת פצפוצי האורז ומטגנים עד שהפצפוצים שחומים. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
  2. לאחר שטיגנו את כל הנאגטס מרוקנים את שארית השמן מהמחבת, ומחממים בה את רוטב הברבקיו הדבש והצ'ילי עד שהם מאחדים ומתחילים לבעבע. אז מוסיפים למחבת את כל הנאגטס שטיגנו ומצפים אותם ברוטב.
  3. אוכלים חם.
פוסט זה פורסם בקטגוריה עוף, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s