פנקייק שיבולת שועל

pancakes 128//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

מגיליון ישן של על השולחן, לאותם הבקרים בהם רוצים פינוק קצת יותר בריא וממלא, פנקייק קליל של שיבולת שועל. מתאים מאוד גם לארוחת ערב וטעים אפילו קר. ילדים לא שמים לב להבדל בין הפנקייק הזה לרגיל.

סירופ מייפל אמיתי במחיר סביר מוצאים באושר עד, מי ידע.

pancakes 110//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

pancakes106//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

 

פנקייק שיבולת שועל

המרכיבים:

50 גר' חמאה מומסת + לטיגון

1 כוס שיבולת שועל (מכל סוג, שלמה או להכנה מהירה)

1 כוס קמח

1 כוס חלב

2 כפיות אבקת אפיה

1 כף סוכר

1 ביצה

ההכנה:

  1. ממיסים לאט את החמאה במחבת טפלון.
  2. בינתיים, מערבבים את כל שאר החומרים לבלילה אחידה, ומוסיפים את החמאה המומסת.
  3. מחממים את אותה מחבת על חום בינוני, אין צורך לשמן שנית, ומוזגים לתוכה רבע כוס בלילה. ממתינים שיופיעו בועות בצד העליון והופכים את הפנקייק לצד השני. ממשיכים לטגן את שאר הבלילה ומוסיפים חמאה לשימון המחבת ככל שצריך.

 

פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל לעבודה, מתוק, צמחוני, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s